- 09 Чер 2021
Рибні палички — відмінний варіант приготування риби для дітей, щоб вони із задоволенням їли і просили ще.
Не кожна дитина їсть рибу із задоволенням. Але якщо обрати класний рецепт і організувати апетитну подачу, діти обов’язково захочуть її спробувати. Рибні палички — це ідеальний варіант для швидкого та поживного перекусу. Вони чимось схожі на курячі нагетси — такі ж золотисті і хрусткі. А щоб зробити цю страву більш корисною, приготуйте її з філе тилапіїї.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 600 г філе тилапії AQUAFARM
- 3-4 яйця
- 1 склянка борошна
- 2 склянки панірувальних сухарів
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Рецепт ПРИГОТУВАННЯ
- Поріжте філе на тоненькі шматочки (смужки товщиною 2,5 см).
- Насипте у глибоку тарілку борошно, посоліть і поперчіть. В іншу насипте панірувальні сухарі. У третю тарілку розбийте яйця і збийте їх до однорідності з дрібкою солі.
- Застеліть деко фольгою.
- Занурте філе в борошно, струсіть зайве.
- Занурте в яйце, а потім в панірувальні сухарі. Приготуйте таким чином усі палички, розкладаючи їх на деко на невеликій відстані один від одного.
- Накрийте рибні палички фольгою і поставте у холодильник мінімум на 30 хв.
- Розігрійте в широкій сковороді олію. Покладіть палички на відстані один від одного і смажте 2-3 хв. Акуратно переверніть і готуйте ще 2 хв. Перекладіть на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
Смачного!
Раніше ми писали, 4 маринади для соковитої та смачної риби на мангалі