м. Васильків, вул. Київська, 97-А



KIN KAO — ресторан справжньої паназійської кухні, в перекладі з тайського — "їсти рис” адже саме рис головна складова тайської та азіатської кухні. Тут зібрані кращі традиції Китаю, В'єтнаму, Таїланду та об'єднані особливі інгредієнти. KIN KAO це про традиції, сімейні цінності та смак до вражень.


У листопаді в рамках проєкту #interview_aquafarm ми мали нагоду поспілкуватись з шеф-кухарем закладу — Єгором Лосєвим.


З чого все починалося, читайте у бліц-інтерв’ю.


- Як Ви прийшли у професію? Мріяли у дитинстві стати кухарем?


Ні, кухарем стати я не мріяв. Отримав технічну освіту. Пішов у бізнес. У мене 11 років банківського стажу. Потім відкривав власні справи пов'язані з торгівлею та виробництвом. У вільний час подобалося готувати. З часом, з'явилася ідея відкрити власний ресторан. Але для цього потрібно було знати зсередини як все це працює. Так я опинився на ресторанній кухні.

- Наскільки Ваші уявлення про роботу шеф-кухаря на початку кар'єри відрізняються від тих, що склалися надалі?

Майже не змінилися. Оскільки я прийшов на кухню у зрілому віці та з конкретними цілями, то побачивши роботу Шефа, я зрозумів, яка велика відповідальність лежить на ньому. З часом, мої думки підтвердились.

- Які особливості вашої кухні в «KIN KAO»?


Більше двох років тому я прийшов у цей ресторан звичайним кухарем. Мене зацікавило те, що страви, які тут готували були аутентичні. Такі, які готують у країнах походження, але менш гострі. Це не було бачення Шефом паназійської кухні. Я декілька разів був у Тайланді, тому міг порівнювати. Тому, коли через деякий час керівництво запропонувало мені очолити кухню, основною вимогою було зберігати аутентичність рецептів, що я сподіваюсь ми успішно робимо.

- Чи є у Вас, як у шефа улюблені страв?


Ні, це, як і музика, залежить від настрою.

- Звідки черпаєте нові знання?


Здебільшого, звичайно, з інтернету. Є знайомі в’єтнамці, у спілкуванні з якими я відкриваю для себе особливості кухні цієї країни. Також відпустки я стараюсь проводити в країнах паназіатського регіону


Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Андрієм Кімом
Ознайомтесь із наступним інтерв'ю з шефом Тимченко Ігорем