- 30 Лис 2021
KIN KAO — ресторан справжньої паназійської кухні, в перекладі з тайського — "їсти рис” адже саме рис головна складова тайської та азіатської кухні. Тут зібрані кращі традиції Китаю, В'єтнаму, Таїланду та об'єднані особливі інгредієнти. KIN KAO — це про традиції, сімейні цінності та смак до вражень.
У листопаді в рамках проєкту #interview_aquafarm ми мали нагоду поспілкуватись з шеф-кухарем закладу — Єгором Лосєвим.
З чого все починалося, читайте у бліц-інтерв’ю.
- Як Ви прийшли у професію? Мріяли у дитинстві стати кухарем?
Ні, кухарем стати я не мріяв. Отримав технічну освіту. Пішов у бізнес. У мене 11 років банківського стажу. Потім відкривав власні справи пов'язані з торгівлею та виробництвом. У вільний час подобалося готувати. З часом, з'явилася ідея відкрити власний ресторан. Але для цього потрібно було знати зсередини як все це працює. Так я опинився на ресторанній кухні.
- Наскільки Ваші уявлення про роботу шеф-кухаря на початку кар'єри відрізняються від тих, що склалися надалі?
Майже не змінилися. Оскільки я прийшов на кухню у зрілому віці та з конкретними цілями, то побачивши роботу Шефа, я зрозумів, яка велика відповідальність лежить на ньому. З часом, мої думки підтвердились.
- Які особливості вашої кухні в «KIN KAO»?
Більше двох років тому я прийшов у цей ресторан звичайним кухарем. Мене зацікавило те, що страви, які тут готували були аутентичні. Такі, які готують у країнах походження, але менш гострі. Це не було бачення Шефом паназійської кухні. Я декілька разів був у Тайланді, тому міг порівнювати. Тому, коли через деякий час керівництво запропонувало мені очолити кухню, основною вимогою було зберігати аутентичність рецептів, що я сподіваюсь ми успішно робимо.
- Чи є у Вас, як у шефа улюблені страв?
Ні, це, як і музика, залежить від настрою.
- Звідки черпаєте нові знання?
Здебільшого, звичайно, з інтернету. Є знайомі в’єтнамці, у спілкуванні з якими я відкриваю для себе особливості кухні цієї країни. Також відпустки я стараюсь проводити в країнах паназіатського регіону
Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Андрієм Кімом
Ознайомтесь із наступним інтерв'ю з шефом Тимченко Ігорем