м. Васильків, вул. Київська, 97-А



Сьогодні хочемо Вас познайомити із шеф-кухарем Андрієм Кімом.
У жовтні в рамках проєкту
interviewAQUAFARM ми мали нагоду поспілкуватись з Андрієм та записали найцікавіше ;)


1. Коли ви вирішили пов'язати своє життя з кулінарією?

Цілком випадково потрапив на кухню. Напевно, сама доля розпорядилася, щоб я готував. З дитинства в сім'ї завжди батьки любили готувати смакоти. Нас було 4 дітей, тому в приготуванні брали участь усі діти теж. Коли проходив мед. комісію, в квитку так і написали - "кухар", хоча вступав на медичний. На професійну кухню потрапив зовсім випадково, зайшов у гості до сестри в японський ресторан, вона була там адміном і там мені запропонували посаду суші майстра через мою азіатську зовнішність, кухня була відкрита. Сказали усьому навчать і відправили до Москви вивчати тонкощі японських ролів та суші.

2. Хто для Вас найсуворіший критик приготовлених вами страв?

Як таких серйозних прямих критиків у мене немає :), та й перш ніж щось додати своєму гостю в страву, я спочатку вивчаю його рецептори. Напевно, найсуворішим критиком є нова страва. Очікування і реакція гостя-дегустатора завжди інтригує.

3. Про що Ви мрієте у професійному розвитку?

Ну, по-перше, мрію вголос не промовляють, але можу натякнути що моя мрія так само пов'язана з їжею!)

4. Смішний випадок на кухні?

Кухня — це суцільні смішні ситуації. У кухарів дуже важка праця, ми одночасно працюємо і фізично і розумово, часто в ситуаціях стресового характеру. Тому на кухні — це норма підколи, приколи та гуморні історії.

5. Якій кухні Ви віддаєте найбільшу перевагу?
Звичайно
— це Пан Азія. Люблю ф'южн. І, звичайно, японські роли — це окрема стихія улюблених страв.

Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом
Денисом Рева
Ознайомтесь із наступним інтерв'ю з шефом Андрієм Кімом