- 29 Гру 2021
REBER BAR – ресторан на Великій Васильківській, що поєднує фірмові соковиті ребра та крафтове пиво з власної пивоварні. В меню гості можуть обрати з семи видів ребер у різноманітних соусах та маринадах, страви з запеченого та смаженого м’яса та риби, закуски до пива та страви для великої компанії. В REBER BAR представлене пиво темних та світлих сортів з власної броварні закладу та від українських виробників, класичні та авторські коктейлі, міцний алкоголь.
У грудні в рамках проєкту #interview_aquafarm ми мали нагоду поспілкуватись з шеф-кухарем закладу — Тимченко Ігорем.
З чого все починалося, читайте у бліц-інтерв’ю.
- Як ви прийшли в кулінарію? Коли і чому замислились про кар'єру кухаря?
Готувати я любив ще з дитинства, тільки тоді ще про кар’єру кухаря не замислювався. Вступив до університету на заочну форму навчання і пішов працювати. Так як мені було 17, вибір був не велекий. Я потрапив на кухню на посаду помічника кухаря. Через три місяці мене вже підвищили до посади кухаря, ще через пару місяців я був уже старшим зміни. Коли попрацював на кухні не один місяць, зрозумів що це — моє. Мені подобалось все в моїй роботі. Я познайомився з новими смаками, з великою кількістю технік приготування, з великим асортиментом продуктів, які я ніколи не бачив. Я зрозумів що в кулінарії немає кордонів, її не можливо вивчити всю і це ще більше мене закохало в професію.
- До речі, як у вас в ресторані змінюється меню? Як часто з'являються нові страви і від чого це залежить?
Основне меню ми в ресторані змінюємо десь один раз на рік. Нові страви з’являються у вигляді спеціальних пропозицій від шеф кухаря, це меню може бути пов’язано з сезонним продуктами, або просто з моїм натхненням, шефи трохи творчі люди. Ще, кожні два тижні я змінюю меню наших ділових обідів.
- Як вам здається, чого хочуть гості, які приходять в ресторан? Що користується у них популярністю?
Наші гості в першу чергу приходять до нас за смачною їжею і хорошим сервісом
Ми ресторан моно продукту, основний продукт, який ми готуємо це РЕБРА, вони і є популярними.
- Яку страву із вашого меню ви могли б назвати найбільш вдалою?
Дуже важко виділити якусь тільки одну страву, всі страви вдалі по своєму, тому що всі гості різні і ми можемо під різні смаки наших гостей підібрати страву. Як кажуть в народі «на вкус и цвет все фломастеры разные» так само і з нашими гостями в ресторані.
- Назвіть 3 основних принципи Вашої роботи?
1. Робота в команді
2. Дисципліна та чистота на кухні
3. Любов до кулінарії.
Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Єгором Лосєвим