- 31 Тра 2021
- Яким був початок Вашої професії, коли Ви вирішили стати кухарем?
Кухарем вирішив стати ще у років 8-9. У п'ятому класі вже вмів готувати борщ і супи :) Закінчив школу і пішов вчиться на кухаря-кондитера. Здобував знання і паралельно працював кухарем орієнтовно з 16-17 років. Закінчив навчання і вступив до коледжу на технолога харчового виробництва, але так і не довчився, так як вже повноцінно працював і часу не вистачало.
- Що Вас в даній сфері останнім часом по-справжньому приємно здивувало?
Розвиток гастрономії в Україні стрімко росте як в їжі, так і у сервісі. Запускаються нові проєкти, ні чим не гірше, а навіть краще деяких європейських країн. Україна дуже багата на різноманітні продукти, у нас є все, що потрібно кухареві.
- Що Ви готуєте з найбільшим задоволенням і як Ви називаєте свій стиль?
Безумовно моїм фаворитом є азіатська кухня. Це яскраві смаки і безліч технік, які можна підносити та поєднкувати по-різному. Але не Азією єдиною. Кухар не повинен бути обмежений однією з кухонь світу :)
- Як часто Ви змінюєте страви, придумуєте нові?
Глобальна заміна страв меню відбувається приблизно раз на 2-3 місяці. Сировину для приготування страв дегустуємо щодня та обираємо найкраще і найякісніше для наших гостей.
- Чим Ви займаєтеся у вільний від приготування їжі час, які у Вас хобі?
Маленьке хобі - це рибалка. Але навіть там я готую :) І у вільний від роботи час я теж готую, адже рідні і близькі люблять коли я готую, а мені подобається приносити людям щастя у вигляді смачної їжі :)
Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Романом Жаданом
Ознайомтесь із наступним інтерв'ю з шефом Аліком Бадретдіновим
шеф Андрій Обзор