м. Васильків, вул. Київська, 97-А


Negorkiy — ресторан з класичною американською, східною та європейською кухнею. Зірки кухні закладу — культові американські стейки з добірної мармурової яловичини, хоспер, WOK-меню і, звісно, страви з риби і морепродуктів.

У червні в рамках проєкту #interview_aquafarm ми мали нагоду поспілкуватись з шеф-кухарем закладу - Аліком Бадретдіновим. З чого все починалося, читайте у бліц-інтерв’ю.

1. Чому Ви вирішили стати кухарем?
Кухарем вирішив стати ще коли мені було 15 років. У мене в сім'ї всі готували: мама, тато. А найкращі страви були у бабусі. Мені подобалось бути на кухні і спостерігати за усіма процесами які відбувалися на кухні в родині. Потім було навчання в училищі і практика в кращих ресторанах того часу. І я зрозумів що моє - готувати.

2. Кожен шеф по-своєму художник, чи відчуваєте Ви зв'язок з творчим середовищем?
Кожен шеф-кухар безумовно є художником, має свій стиль подачі страв та поєднання ігредієнтів у своїх стравах. Я вважаю, якщо маєш індивідуальний підхід до своєї справи, якою займаєшся, ти запам’ятаєшся для усіх в цій індустрії.

3. Чим Вам подобається Ваша професія?
В першу чергу моя професія - це вже стиль життя. Без якого я вже не зможу жити. В цій професії ти без упину себе розвиваєш. Як і в житті, не можна стояти на одному місці, завжди потрібно кудись іти вперед, за новими знаннями та можливостями. Так цікавіше жити :)

4. Як зробити, щоб їжа приносила не просто насичення, а щастя і радість?
Готувати їжу потрібно з любов’ю і гарним настроєм. Також не забудьте додати три основних інгредієнти: сіль, перець і душу :)

5. Ваше хобі?
Я люблю проводити час зі своєю родиною, кудись піти чи поїхати. Також люблю рибалку. А ще, люблю почитати якусь гарну цікаву кулінарну книгу.


Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Андрієм Обзором
Ознайомтесь із наступним інтерв'ю з шефом Терентієм Сопіним