м. Васильків, вул. Київська, 97-А

Рибні палички — відмінний варіант приготування риби для дітей, щоб вони із задоволенням їли і просили ще.





Не кожна дитина їсть рибу із задоволенням. Але якщо обрати класний рецепт і організувати апетитну подачу, діти обов’язково захочуть її спробувати. Рибні палички — це ідеальний варіант для швидкого та поживного перекусу. Вони чимось схожі на курячі нагетси — такі ж золотисті і хрусткі. А щоб зробити цю страву більш корисною, приготуйте її з філе тилапіїї.

ІНГРЕДІЄНТИ

  1. 600 г філе тилапії AQUAFARM
  2. 3-4 яйця
  3. 1 склянка борошна
  4. 2 склянки панірувальних сухарів
  5. оливкова олія
  6. сіль, мелений чорний перець

Рецепт ПРИГОТУВАННЯ

  1. Поріжте філе на тоненькі шматочки (смужки товщиною 2,5 см).
  2. Насипте у глибоку тарілку борошно, посоліть і поперчіть. В іншу насипте панірувальні сухарі. У третю тарілку розбийте яйця і збийте їх до однорідності з дрібкою солі.
  3. Застеліть деко фольгою.
  4. Занурте філе в борошно, струсіть зайве.
  5. Занурте в яйце, а потім в панірувальні сухарі. Приготуйте таким чином усі палички, розкладаючи їх на деко на невеликій відстані один від одного.
  6. Накрийте рибні палички фольгою і поставте у холодильник мінімум на 30 хв.
  7. Розігрійте в широкій сковороді олію. Покладіть палички на відстані один від одного і смажте 2-3 хв. Акуратно переверніть і готуйте ще 2 хв. Перекладіть на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Смачного!

Раніше ми писали, 4 маринади для соковитої та смачної риби на мангалі