- 14 Лют 2019
Дякуємо за фото: damndelicious.net
Ідеальний 20-хвилинний варіант для вечері/обіду: швидко, смачно, а головне - здорово!.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1. 1/4 склянки несолоного вершкового масла
2. 3 зубчики часнику (ретельно подрібніть.. так смачніше)
3. 2 столові ложки свіжовичавленого лимонного соку або більше за смаком
4. цедра 1 лимона
5. кілограм філе тилапії
6. сіль і свіжомолотий чорний перець за смаком
7. 2 столові ложки подрібненого свіжого листя петрушки
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Підігрійте духовку до 220 градусів за Цельсієм. Злегка змастіть маслом форму для випічки.
2. У маленькій мисці збийте разом масло, часник, лимонний сік і лимонну цедру.
3. Замаринуйте тилапію з сіллю і перцем за смаком і покладіть на підготовлену форму для випічки. Полийте сумішшю з маслом.
4. Покладіть в духовку і випікайте приблизно 10-12 хвилин (залежно від вашого пристрою)
Подавайте негайно на стіл і дивіться як вона швикдко зникає)))...
PS. можна посипати зверху подрібненою петрушкою за смаком і прикрасити кільцями лимону.
Bon apetit!