- 17 Лип 2019
Toloka кава-бар, пекарня, ресторан — місце, де поєднані локальна гастрономія та сучасний стиль життя.
Сьогодні ми мали нагоду провести бліц інтерв'ю з шеф-кухарем закладу Денисом Подобєдом
Денис має 15 років досвіду роботи в ресторанах із різними кухнями світу, а також є членом Асоціації шеф-кухарів України.
1. Розкажіть, що для Вас гастрономія? Коли Ви вирішили стати кулінаром?
Їжа 一 це музика, яку можна відчути на смак. Простіше кажучи: емоції і почуття гармонії вкладені у кожну страву і передані з любов'ю людині
Для мене ресторан 一 це не просто локація (стіни, обладнання та столи). Ресторан 一 це місце, де завдяки команді однодумців створюється смак і емоції. "Святкуємо життя" наш слоган і сенс того що ми робимо.
До речі, свою прихильність до кулінарії я зрозумів ще дуже молодим під час ведення сімейного бизнесу.
2. Ресторан це не тільки самореалізація але і гарт характеру? Що в роботі подобається найбільше?
Робота на кухні 一 це безперервний ланцюг вдосконалення себе, відповідальність, точність в дрібницях. Обійдемо усіма улюблену фразу "готувати може кожен".
Складно працювати кухарем тільки заради щомісячної компенсації праці, без певної самовіддачі, відданого кохання до своєї справи і результату.
З приводу «загартування»: робота в режимі безперервного драйву, форс мажорів з боку постачальників, роботи з запереченнями, організації і дисципліни надає стресостійкості і досвіду.
3. Чи є конкуренція між шефами?
Щодо конкуренції? ☺
Чи можна Моне порівняти з Ван Гогом? У кожного шефа індивідуальний підхід, вибір робить гість.
4. Ваше хобі?
Моє хобі - час проведений з родиною.
Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Ярославом Артюхом
Ознайомтесь із наступним наступним інтерв'ю з шефом Олексієм Міллером