м. Васильків, вул. Київська, 97-А



Ось-ось вже зовсім трошечки залишилось — і Новий 2020 рік вступить у свої права!

Мільйони людей у всьому світі з нетерпінням чекають цього свята, і ми - не виключення.

Для нас - це чудова нагода презентувати 12-тий, новорічний, випуск «інтерв’ю з шефом». У ньому ми не тільки підіб’ємо підсумки яскравого 2019 року, а і, навпаки, заглянемо в майбутнє та привідкриємо завісу нашої колаборації з Юрієм Приємським.

Юрій Приємський, один із кращих шеф-кухарів України, інноватор гастрономічних ідей та майстер wow-подачі. На початку вересня Юрій та AQUAFARM об'єдналися, щоб створити абсолютно новий стандарт смачного і корисного швидкого харчування - Big & Small.

Big&Small поза концепцією фастфуду. Це моно-концепт майбутньої мережі закладів швидкого харчування fast-healthy для цінителів, гурманів та бажаючих повноцінно поїсти за 5 хвилин. Тут швидке харчування обмежене часом, а не складовими. Однією з головних фішок Big&Small - є високоякісна свіжа риба, вирощена без антибіотиків, стимуляторів росту і гормонів. Потрібно всього лише 40 хвилин щоб свіжовиловлена риба з акваферми потрапила до кухні закладу.

Але і це ще не все, адже 2020 рік обіцяє бути насиченим та яскравим.

Вже зараз ми готуємо до запуску новий продукт. Преміум лінійку українських рибних паштетів, розроблених Юрієм для AQUAFARM. Слідкуйте за нашими новинами, у новому році на вас чекає багато цікавого!

Ну а тепер, нарешті, перейдемо до самого бліц-інтерв’ю.

Як це було читайте у матеріалі:

- Юрію, з чого все почалося? Яким був перший досвід на кухні?

Перший досвід виявився вдалим, тому що це був готельний комплекс Київська Русь. І це було краще ніж якась столова, в яких працювали мої колеги по навчанню. В готелі були дорослі люди, які дуже добре ставились до студентів і все розказували і допомагали. А так, мій перший досвід - це допомога мамі на кухні. В мене виходили дуже гарні і високі бісквіти! Тому мама завжди мене просила і я залюбки допомагав.

- Життя шефа неймовірно складне, враховуючи графік роботи 14-16 годин в день, і мінімум 6 днів в тиждень. Це вплинуло на ваше особисте життя? Поділіться секретом успіху.

Так це впливає, тому що хочеться більше проводити часу з дітьми і бачити як вони ростуть і стають дорослими, ну і, звісно, щоб було що розказати онукам. А ще хочеться більше часу для себе, спорту, друзів і натхнень! Ну я думаю мій секрет в сімейній команді - це моя дружина та діти. Шукайте час і все дуже добре плануйте!

- Розкажіть про ваш підхід до вибору постачальників і продуктів для приготування. Чи впливає тренд органіки і біодинаміки на вашу роботу?

Так, впливає, бо я хочу щоб я був впевненний в продукті як шеф-кухар. І якщо мене влаштовує стабільна якість, то я залюбки працюю з таким постачальником і рекомендую друзям шеф-кухарям. Якщо говорити про тренд, то я думаю ми тільки на самому початку. Він буде зростати, особливо якщо середнього класу буде більше в нашій країні.

- Де ви віддаєте перевагу купувати продукти для вашого ресторану? Чи використовуєте органічно вирощені продукти? Чи впливає органіка на смак?

Продукти ми купуємо через постачальників. Органіку використовуємо не багато, тільки ту що має стабільну якість. Органіка на смак впливає але залежить від продукту. І від ціни. Деякі продукти люди розуміють і готові платити більше а деякі ні . Тому і стараємось як кажуть і вашим і нашим.

- Чи є річ на вашій кухні, без якої ви не можете обійтися жодного дня?

Сіль :)

Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Назарієм Синельником