У лютому команда AQUAFARM Ukraine мала нагоду поспілкуватися з Денисом Харченко, шеф-кухарем ресторану F-cafe Марокана та провести традиційне бліц-інтерв'ю.
Денис народився, виріс, навчався і починав свій шлях у прекрасному місті Київ. Працював в таких ресторанах, як: ALASKA, Catch, MatiSse, SumoSan, ПРАГА.

1. Коли ви вирішили пов'язати своє життя з кулінарією?
Рішення зв'язати свій життєвий шлях з ресторанами зав'язалося ще в років 12. Коли все моє оточення вже працювало в ресторанній сфері, хто барменом, хто кухарем і т.д. Їхні розповіді про «запари» та інші речі, які відбувалися у них на роботі, не залишили мене байдужим.

2. Хто для Вас найсуворіший критик приготовлених вами страв?
Для мене особисто найважливіший критик — це Гість!!! Але, звичайно, у мене є певний список людей до думки яких я завжди прислухаюся. Ну і, звичайно, моя улюблена дружина з дочкою. Вони завжди знають що нині в тренді.

3. Про що Ви мрієте у професійному розвитку?
Швидше за все — це освоїти випічку хліба і познайомитися ближче з кондитерською справою.

4. Смішний випадок на кухні?
Пам'ятаю, якось на вечерю повна посадка, роздачу "розривають" і між холодним і гарячим цехом відбувається дізконект. Хаос... Паніка ... І тут заходить Шеф, мовчки закриває ролет роздачі, ставить ноутбук і включає ролик з ютуба «Як працює команда Кухарів на кухні мішленівські ресторану». Офіціанти в розпачі, "де наші замовлення???", "відкрийте роздачу"!... А у нас приємна 5-хвилинна пауза)) Після перегляду всі продовжили роботу, але вже в іншому настрої)))

5. Якій кухні Ви віддаєте найбільшу перевагу?
Немає якоїсь певної кухні від якої я прямо цілковито у захваті. Але є можливості, які дають всі кухні світу, для створення своєї, тієї самої ідеальної кухні.

Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Миколою Хімічем
Ознайомтесь із наступним інтерв'ю з шефом Анатолієм Лук'янчуком

#
interview_AQUAFARM