Сом мармуровий

Ціна 400 ГРН /кг

В’ялений сом - справжній делікатес. При виготовленні риби ми імітуємо температуру, яка характерна для кінця квітня - початку травня. В'ялення відбувається протягом 4 днів. Такий м'який режим сушки зазвичай використовують для приготування хамону або сиров'ялених ковбас. Риба виходить напів-прозора на зрізі, дивовижно ніжна, трохи тягуча, за консистенцією схожа на балик або хамон. Завдяки нашій технології вона прекрасно зберігає свій неповторний смак і має делікатний аромат в'яленої риби.

1. В'ялення - дуже делікатний спосіб приготування. Це означає, що більшість корисних речовин залишаються в рибі, включаючи і кислоти Омега-3.
2. В'ялена риба ідеально підходить для тих людей, які притримуються дієт та слідкують за своїм харчуванням.
3. Калорійність в'яленої риби майже в 5 разів менша, ніж у м'яса. Вона легше і швидше засвоюється організмом та має високі поживні і смакові властивості.
Як замовити?

Ми приймаємо замовлення з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 18:00

Поштоюdelivery@aquafarm.com.ua

За телефоном +38 (067) 642 75 87
(04571) 92-40-8

Через сайт Заповніть форму замовлення та дотримуйтесь інструкцій