Toloka кава-бар, пекарня, ресторан — місце, де поєднані локальна гастрономія та сучасний стиль життя.
Сьогодні ми мали нагоду провести бліц інтерв'ю з шеф-кухарем закладу
Денисом Подобєдом
Денис має 15 років досвіду роботи в ресторанах із різними кухнями світу, а також є членом Асоціації шеф-кухарів України.

1. Розкажіть, що для Вас гастрономія? Коли Ви вирішили стати кулінаром?



Їжа 一 це музика, яку можна відчути на смак. Простіше кажучи: емоції і почуття гармонії вкладені у кожну страву і передані з любов'ю людині

Для мене ресторан 一 це не просто локація (стіни, обладнання та столи). Ресторан 一 це місце, де завдяки команді однодумців створюється смак і емоції. 
"Святкуємо життя" наш слоган і сенс того що ми робимо.

До речі, свою прихильність до кулінарії я зрозумів ще дуже молодим під час ведення сімейного бизнесу.

2. Ресторан це не тільки самореалізація але і гарт характеру? Що в роботі подобається найбільше? 


Робота на кухні 一 це безперервний ланцюг вдосконалення себе, відповідальність, точність в дрібницях. Обійдемо усіма улюблену фразу "готувати може кожен".

Складно працювати кухарем тільки заради щомісячної компенсації праці, без певної самовіддачі, відданого кохання до своєї справи і результату.

З приводу «загартування»: робота в режимі безперервного драйву, форс мажорів з боку постачальників, роботи з запереченнями, організації і дисципліни надає стресостійкості і досвіду.


3. Чи є конкуренція між шефами?


Щодо конкуренції?

Чи можна Моне порівняти з Ван Гогом? У кожного шефа індивідуальний підхід, вибір робить гість.

4. Ваше хобі?


Моє хобі - час проведений з родиною.

Ознайомтесь із попереднім інтерв'ю з шефом Ярославом Артюхом