м. Васильків, вул. Київська, 97-А

В Україні зросло споживання риби та морепродуктів. Пов’язують це, насамперед, із тим, що люди шукали альтернативу м’ясу. На скільки саме зросло споживання цього продукту?

Карантинні обмеження, дистанційна робота та закриті заклади освіти. У 2020 році через те, що люди здебільшого лишалися вдома, рівень споживання риби та морепродуктів зріс. Так, починаючи з березня, світові продажі замороженої риби збільшилися на 28%. Рітейлери вважають, що споживання риби та морепродуктів досягло нової планки і з цього моменту воно буде тільки рости. За 2020 рік споживання риби на людину зросло на 1,5%. А якщо в кілограмах, то за рік люди споживають в середньому 21 кг 200 г риби. Та незважаючи на такі показники, українці рибу все ж таки не доїдають, бо за рік споживають лише 15 кг риби.

Де шукати якісний продукт щоб підвищити власний рівень споживання риби? Яку продукцію обрати? Які переваги є в українського виробника AQUAFARM?

Команда UA: Перший завітала до AQUAFARM щоб на власні очі побачити як працює акваферма.

Дякуємо за матеріал!

Відео: UA: Перший
Журналіст: Анастасія Поя
Ведучі: Анатолій Єрема та Дарія Гірна
Гості програми: Державне агентство рибного господарства України та Дмитро Загуменный UIFSA