Нещодавно в GastroHub пройшов авторський майстер-клас шеф-кухаря Юрія Діденко

Цей захід був організований навчальним центром Chef congress Fontegro Ukraine.
Для майстер-класу Юрій спільно з навчальним центром розробили унікальне меню з 5ти страв, щоб наочно показати застосування різних кулінарних технік. До меню увійшли страви з тилапії та мармурового сома AQUAFARM.
Разом зі своїм Су-шефом Сергієм Пятуном протягом 6ти годин детально розбирали такі теми: даші, інфьюзи, емульсії, дегідратація, приготування у вакуумі, насичення бульйонів.
- Перша страва була - тартар з тилапії AQUAFARM з коцобуши емульсією, чіпсами з топінамбуру і висушеним жовтком в якому застосовувалася техніка емульсії і дегідрації.
- Другою - стейк в кавових спеціях. Для соусу застосовувалася техніка - колагенова емульсія.
- Третя - картопля в масляній емульсії. Техніка - дегідратація і емульгування.
- Четверта - татакі з сома AQUAFARM з емульсією з чорного часнику і ефірним маслом з ялівцю. У цій страві був розбір техніки дотичного полум'я і емульсії інфьюжінг.
- П'ята страва - тар тар з яловичини покритий качиним жиром і вершковим маслом. Техніка - випалювання полум'ям. Шосте - курча, якого після засолювання коптили і готували в перуці. Техніка - приготування в вакуумі.

Дякуємо організаторам за продуктивний та насичений день!