Сом мармуровий

Ціна 340 ГРН /кг

ДСТУ 11482-96

Мармуровий сом холодного копчення (філе) готується протягом 12 годин при температурі 30-50 °C.

У процесі холодного копчення структура м'яса риби ущільнюється, тому сома холодного копчення легко можна нарізати тоненькими скибочками.

Смак продукту стає більш насиченим та пікантним, з'являється виражений присмак димку.

Копчення - здавна відомий спосіб збереження продуктів свіжими.

1. Дим - це природній консервант, який має яскраво виражені бактерицидні властивості.

2. Риба копчена — джерело жирних кислот Омега-3, мікроелементів та вітамінів. Процес копчення на відміну від смаження не привносить в продукт додаткових жирів. Вже у готовий продукт входить виключно корисний риб’ячий жир, у своєму первісному стані.

3. Користь продукту також полягає в достатньому вмісті білка — будівельного матеріалу м’язової тканини людини.

Як замовити?

Ми приймаємо замовлення з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 18:00

Поштоюdelivery@aquafarm.com.ua

За телефоном +38 (067) 642 75 87
(04571) 92-40-8

Через сайт Заповніть форму замовлення та дотримуйтесь інструкцій