Сом мармуровий

Ціна 260 ГРН /кг

ТУ У 10.2-40894036-002:2018

Мармуровий сом гарячого копчення. Потрошена тушка. Готується протягом 4 годин при температурі 110-130 °C.

Цей метод обробки забезпечує максимальне збереження вологи і надає продукту делікатний присмак димку та золотистий відтінок.

М'ясо риби виходить дуже соковитим і відрізняється особливою ніжністю.

Копчення - здавна відомий спосіб збереження продуктів свіжими.

1. Дим - це природній консервант, який має яскраво виражені бактерицидні властивості.

2. Риба копчена — джерело жирних кислот Омега-3, мікроелементів та вітамінів. Процес копчення на відміну від смаження не привносить в продукт додаткових жирів. Вже у готовий продукт входить виключно корисний риб’ячий жир, у своєму первісному стані.

3. Користь продукту також полягає в достатньому вмісті білка — будівельного матеріалу м’язової тканини людини.

Як замовити?

Ми приймаємо замовлення з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 18:00

Поштоюdelivery@aquafarm.com.ua

За телефоном +38 (067) 642 75 87
(04571) 92-40-8

Через сайт Заповніть форму замовлення та дотримуйтесь інструкцій