м. Васильків, вул. Київська, 97-А

aquafarm ofcyniy reliz

Аквапоніка – це високотехнологічний спосіб ведення органічного сільського господарства, що поєднує аквакультуру (вирощування риби) та гідропоніку (вирощування рослин без грунту). Основою аквапоніки є природний баланс між вирощуванням риби та рослин, що дає можливість вирощувати органічну продукцію та дбайливо використовувати природні ресурси.

Суть методу, який освоїла компанія «AQUAFARM» полягає у тому, що риба збагачує воду органічними добривами і така вода з розчиненими органічними мікроелементами використовується для вирощування рослин (зелені та овочів).

Проект «AQUAFARM» вже має перші плоди: томати, вирощені без використання пестицидів, гербіцидів, шкідливих хімічних добрив та домішок! Соковиті стиглі овочі та зелень, вирощені завдяки методу аквапоніки, є екологічно чистими, мають справжній, натуральниий смак та аромат незалежно від пори року.

Крім овочів на аквафермі вирощують смачну, корисну рибу: кларієвого сома та тилапію. Компанія співпарацює з кращими ресторанами Києва.

Місія акваферми — стати абсолютним українським лідером із виробництва органічної локальної продукції методом аквапоніки.

Перевагами AQUAFARM є:

  • Вміст нітратів в овочах та зелені, вирощених за допомогою аквапоніки, нижче в 5-10 разів, в порівнянні з традиційним вирощуванням.
  • Мальок риби імпортується з Голандії, що підтверджено сертифікатом походження. При вирощуванні риби нами використовуються найкращі комбікорми з Данії та Франції. Тому риба ТМ «AQUAFARM» корисна і має відмінні смакові якості.
  • М’ясо риби не містить патогенних бактерій та паразитів, які могли б становити небезпеку для людини — адже система, де вирощується риба — замкнена.

Аквапоніка - технологія, що поєднує вирощування риби та рослин. Цей симбіоз є самодостатнім природнім процесом, а ми лише створили відповідні умови. Риба, овочі та зелень ТМ «AQUAFARM»— смачні, корисні, як вони є!

aquafarm ofcyniy reliz aquafarm ofcyniy reliz

aquaponic tomato